Organizacija dela in COVID-19

OBVESTILO O IZPOLNJEVANJU PCT POGOJEV

V Svetovalnem centru Ljubljana bomo od srede, 15. septembra 2021, na vhodu poleg preverjanja epidemiološkega stanja (Vprašalnik o epidemiološkem stanju) preverjamo tudi izpolnjevanje PCT pogojev, skladno z veljavnimi odloki Vlade RS*.  

Otroci in mladostniki, ki bodo imeli akutno nastali zdravstveni problem, naj se po telefonu posvetujejo s strokovnjakom, pri katerem so vodeni, in ta bo ocenil, ali je potrebno opraviti pregled tudi brez izpolnjevanja PCT pogojev.

*Na podlagi Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur.l. št. 146/2021 z dne 11.9.2021, Ur.l. št. 142/2021 z dne 4.9.2021).

 

OBVESTILO O PRILAGOJENI ORGANIZACIJI DELA V ČASU COVID-19

Obravnava teče pri vseh strokovnjakih Svetovalnega centra za vse otroke, mladostnike in njihove starše, ki imajo negativno epidemiološko anamnezo in nimajo prisotnih znakov okužbe dihal.
Z vidika zagotavljanja varnosti tako strank kot zaposlenih se bo naša organizacija dela  sproti prilagajala epidemiološki situaciji. Čas trajanja spremenjene organizacije dela je odvisen od stopnje prekuženosti ali precepljenosti prebivalstva.

Na pregled oziroma obravnavo naj prihajajo le zdrave osebe. V kolikor posameznik zboli, prosimo, da to sporoči in tako omogoči pregled drugim. Ob prihodu boste izpolnili vprašalnik o zdravstvenem stanju. Naročeno stranko lahko spremlja samo 1 spremljevalec.

V Svetovalni center lahko pridete največ 5 minut pred naročenim terminom. Ob vhodu v Svetovalni center si boste razkužili roke, nadeli zaščitno masko (če je ne boste prinesli s sabo, jo boste prejeli pri vhodu) in izpolnili vprašalnik. Masko je potrebno imeti ves čas obravnave, obvezna je za odrasle in otroke, starejše od 6 let. V prostorih Svetovalnega centra morate upoštevati osebno varnostno razdaljo 1,5 m.

V kolikor ste vi ali vaš otrok V KARANTENI, obravnava NI MOGOČA. Prosimo, da v prostore Svetovalnega centra NE VSTOPATE! Za nov termin nas pokličete po telefonu na 01/583 75 00 oz. 01/583 75 35.

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se